temp-rite: betrouwbare en innovatieve partner in de maaltijdverdeling

temp-rite is uw betrouwbare en innovatieve partner in de maaltijdverdeelsystemen. Elk vraagstuk zullen wij dusdanig voor u oplossen, dat u kunt zeggen: “Met temp-rite heb ik de ideale en meest rendabele food service oplossing gevonden”.

Dat is de adrenaline voor ons bedrijf, onze teams en individuele medewerkers, die werken ten behoeve van de eindgebruiker: de patiënt in het ziekenhuis of de bewoner in andere instellingen. Onze doelstelling is om onze klant op alle mogelijke manieren te ondersteunen, zodat u uw cliënten kwalitatief de beste maaltijd kunt serveren tegen aannemelijke kosten.

Aangezien er niet één oplossing is die passend is voor iedere situatie, hebben wij gedurende de laatste 40 jaar een enorme ervaring opgebouwd om de juiste oplossing voor de uiteenlopende eisen en wensen van onze klanten te vinden.

Onze adviseurs worden ondersteund door een uitgebreid pakket van maaltijdverdeelsystemen met bijpassende randapparatuur, de hardware. De software daarintegen is de ervaring die wij opgebouwd hebben door meer dan 3.500 klanten in Europa en de individuele kennis van onze eigen experts.

Door deze ervaring en kennis bieden wij u als onderdeel van onze service:

  • technische ondersteuning,
  • operationele kennis voor, tijdens en na de implementatiefase,
  • en eventueel interimmanagement bij nieuwe ontkoppelde keukenorganisaties.

Onze Website geeft een zeer goed beeld over ons bedrijf, onze diensten en onze visie.

 
Nu contact opnemen