Slider

Stap 1: Situatieanalyse

Allereerst luisteren wij aandachtig naar uw wensen en wordt uw instelling en de situatie ter plaatse doorgelicht.

  • Infrastructuur: hoeveel afdelingen zijn er en hoe kom je daar? Wij beoordelen transportroutes, liften en overige omstandigheden.
  • Arbeidsprocessen: hoe is de maaltijdbereiding en -verdeling in uw instelling georganiseerd? Hoe is uw keuken ingedeeld, welke transportroutes en -middelen heeft u of zijn nodig? Hoe is de situatie op de afdelingen of daar waar de maaltijden geleverd worden? Gedetailleerde kennis van de structuren is de basis van onze planning.
  • Werktijden & personeelsbestand: wij analyseren uw personeelsbestand en de werktijden in keuken, cafetaria of afhaal- en bezorgdienst, evenals de logistiek. Een goede maaltijdverdeling maakt gebruik van het aanwezige potentieel!

 

Unsere Referenzen
Unsere Referenzen