sliderbild-produktvielfalt
sliderbild-produktvielfalt
sliderbild-produktvielfalt
sliderbild-produktvielfalt

temp-rite serveert de oplossing

U merkt het iedere dag: een vlotte maaltijdverdeling voor veel mensen gaat gepaard met grote logistieke inspanning. Het juiste systeem is de basis voor het dagelijks welslagen hiervan. Zijn de routes correct? Is de timing goed geregeld? Alleen soepele procedures leiden tot tevreden consumenten en tot economisch rendement.

temp-rite beschikt niet alleen over de juiste apparatuur voor uw maaltijdverdeling, wij staan allereerst ter beschikking als competente kennispartner voor de ontwikkeling van uw systeem. Dit wil zeggen: we zijn er voor u vanaf het moment dat u uw eerste gedachten heeft over een adequaat maaltijdverdeelsysteem en gaan pas weg totdat u tevreden bent. Want goede planning en aanpassing zijn de sleutel tot uw succes.

Voor al deze vragen zijn er alleen individuele antwoorden die uiteindelijk de doorslag geven voor het commerciële succes van uw maaltijdendistributie.

Onze specialisten staan voor de ontwikkeling van optimale oplossingen ter beschikking – zowel in kleine kleuterscholen als in grote ziekenhuiscomplexen. Vraag ons om advies!

Nu contact opnemen

temp-rite International is ISO-gecertificeerd!

Kwaliteitsbeheer: Ziekenhuizen, bejaardentehuizen en vergelijkbare instellingen hechten veel waarde aan de kwaliteit van de diensten en producten van hun leveranciers. temp-rite International voldoet aan deze kwaliteitseisen overeenkomstig DIN EN ISO 9001:2015.

Milieubewustzijn: temp-rite International Holding BV handelt naar de principes van de DIN en ISO certificering 14001:2015, waarvoor het hoofdkantoor temp-rite International GmbH is gecertificeerd. Dit houdt in, dat wij milieubescherming serieus nemen en dat er naar aanvaardbare en duurzame harmonie wordt gestreefd tussen ecologie en economie.

Zertifikat 1