temp-rite International: Maaltijdverdeling al meer dan 40 jaar

temp-rite International heeft zich in de afgelopen 40 jaar ontwikkeld tot Europees marktleider op het gebied van maaltijdverdeling in de gezondheidszorg. De oorsprong hiervan is veel ouder en stamt af van de Amerikaanse firma Aladdin Synergetics Inc. te Nashville. Hier volgen enkele hoogtepunten:

1974

ALADDIN richtte in een aantal Europese landen dochtermaatschappijen op onder de naam temp-rite International.

1987

Onder de naam Temp-Futura lanceerde temp-rite een uiterst succesvol regeneratiesysteem, geschikt voor individuele maaltijdcomponenten.

1991

Nieuwe productiemethoden en materialen voor de fabricage van de geïsoleerde dienbladensets verhoogden de standaard en zorgden ervoor dat temp-rite internationaal marktleider werd.

1994
1994

Door de gepatenteerde, “Intelligent Thermo Control”, gestuurde verwarmingselementen kreeg Temp-Futura een leidende positie op het gebied van regeneratietechniek.

1996
1996

Onder de naam Temp-Active revolutioneerde temp-rite International de clochesystemen. De onderborden worden door middel van inductietechniek verwarmd, met als doel de temperatuur van de maaltijden langer te kunnen waarborgen.

1999
1999

Temp-Induc, het inductiesysteem voor de geïsoleerde compact- en clochesystemen biedt nieuwe mogelijkheden voor zowel de gekoppelde als ontkoppelde keuken.

2002
2002

Dit jaar verandert temp-rite International Holding BV van eigenaar. De Ali-group SpA te Milaan, Italië is een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van Food Service Equipment.

2002
2002

In samenwerking met een aantal zorginstellingen in Nederland ontwerpt temp-rite International de broodbuffetwagen, die later de naam Serve-Rite krijgt. Deze mogelijkheid om een à la carte broodmaaltijd te serveren blijkt een succes en de gezondheidszorg in de ons omringende landen volgen al snel dit voorbeeld.

2009
2009

temp-rite International heeft zijn bewezen Temp-Futura systeem volledig doorontwikkeld en de wagen aan de nieuwste technologische ontwikkelingen aangepast! Het ontwerp voldoet aan alle ergonomische eisen en houdt daarmee rekening met de wensen van de meerderheid van de gebruikers.

2011
2011

Van patiënt – naar cliënt – naar gast: dit is de evolutie binnen de zorg van het afgelopen decennium. Met de introductie van de nieuwe “to you” buffetwagens binnen haar Serve-Rite serie loopt temp-rite wederom voorop en voldoet aan alle huidige en toekomstige wensen.

2012
2012

Ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en vergelijkbare instituten hechten zeer grote waarde aan de kwaliteit van de diensten en producten van hun leveranciers. temp-rite International voldoet aan deze kwaliteitseisen, wat de experts van TÜV-Nord nu ook door de certificering volgens de DIN EN ISO 9001hebben aangetoond.

2015
2015
2015

De Temp-Contact is een nieuwe generatie van contactwarmte systemen dat niets te wensen over laat. Het is baanbrekend als het gaat om energiezuinigheid – De nieuwe standaard in de maaltijddistributie!

Temp-Serve werkt met luchtconvectie voor warme en koude temperaturen en is dus zowel geschikt voor Cook-Chill, Cook-Freeze, als Cook-Serve.

2016
2016
Met de volledige herziening van de “Dock-Rite” biedt temp-rite nu een zeer flexibel luchtconvectiesysteem aan dat geschikt is voor zowel Cook-Chill als Cook-Serve. Ondanks deze flexibiliteit, garandeert het Dock-Rite systeem altijd de beste kwaliteit, het behalen van de vereiste temperaturen en draagt het bij aan een dynamisch gebruik.
2017
2017
temp-rite heeft Temp-Trolley volledig doorontwikkeld en de wagen aan de nieuwste technologische ontwikkelingen aangepast! Het ontwerp voldoet aan alle ergonomische eisen.