Nieuws

U bent op zoek naar informatie over nieuwe producten, evenementen of ander nieuws uit de branche? Actueel nieuws en headlines rondom het onderwerp maaltijdverdeling vindt u hier.

KLAAR VOOR DE TOEKOMST

KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Voor de Health&Care 2018 heeft temp-rite veel nieuws in petto: een fris, eigentijds merkimago, een nieuwe website om de klant doelgericht en interactief aan te spreken, het betreden van nieuwe afzetmarkten en ultramoderne nieuwe oplossingen voor eten&drinken.

 

Van beurspresentaties tot het nieuwe design van het bedrijfs- en productlogo, temp-rite heeft alles gedurende een proces van meerdere jaren doorgelicht. De resultaten van de enquêtes waren aan de klant- en werknemerszijde eenstemmig en duidelijk: “Van patiënt, naar klant, naar gast. Dat is de ontwikkeling die de zorgsector de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. temp-rite heeft hierbij het voortouw genomen. We willen ons meer richten op het ‘verwenmoment’ bij het aanbieden van maaltijden aan patiënten en senioren. Ons nieuwe bedrijfsmotto ‘We serve the solution’ moet dit ook duidelijk maken.” Daarom vormt het gericht aanspreken van de verschillende doelgroepen bij temp-rite het centrale element van het nieuwe merkimago. “We hebben vier klantsegmenten geïdentificeerd: Naast ‘Cure’ en ‘Care’ is er ‘Childcare’ voor scholen en kinderdagverblijven en ‘Catering’”.  Elk klantsegment is vanaf nu vast met één afbeelding verbonden en op basis van de nieuwe temp-rite merkboodschap, is er een nieuwe beursstand ontwikkeld als ook advertenties, productbrochures en een interactieve nieuwe website.

 

Tegelijkertijd met de introductie van deze nieuwe marktstrategie en merkuitstraling presenteert temp-rite op de Health&Care 2018 nieuwe oplossingen voor eten & drinken.

De kleine Serve-Rite S-trolley is speciaal ontwikkeld voor de cateringservice bij evenementen en conferenties, maar ook in kantoren of op beurzen. Tevens presenteert temp-rite de Temp-Classic Pro. Deze herziene mobiele buffetwagen met hetelucht regeneratie voor maaltijden uit een centrale keuken, scoort met een reeks technische, functionele en comfort verhogende verbeteringen. De innovatieve Touchscreen Pro-besturing maakt de bediening van de wagen met behulp van intuïtieve apps buitengewoon eenvoudig. Ook de nieuwe lijn regeneratieovens met stoom, onder de naam Temp-Cuisine, en de Temp-Flex maaltijdservice trolley zijn nieuwe oplossingen voor elk marktsegment.

 

Kortom, genoeg redenen om temp-rite te bezoeken op de Health&Care 2018! Een gratis toegangskaart is simpel te verkrijgen via de URL hieronder.

 

http://www.easyfairsevents.com/HEA18/exposanten/HEA18.php?vn=1800350111956&lang=nl

 

Graag zien wij u terug op onze stand 1G-33 in hal 1!